ΣΤΡΩΤΗΡΕΣ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ

Η σωστή επεξεργασία της σοκολάτας εξασφαλίζει πολύ καλά γευστικά χαρακτηριστικά, άριστη εμφάνιση και διατήρηση στον χρόνο. Ο ‘Στρωτήρας Σοκολάτας’ της INOXMAR φροντίζει να σας προσφέρει όλες αυτές τις ιδιότητες που θα κάνουν το προϊόν σας λαχταριστό .

Το μηχάνημα διαθέτει διπύθμενο κάδο (μπαιν μαρι) που αναλαμβάνει να λιώσει την σοκολάτα καθώς και με ανάδευση για την επίτευξη τέλειας ομογενοποίησης και την αποφυγή δημιουργίας φυσαλίδων.

Στο επόμενο στάδιο λειτουργίας του μηχανήματος, αφού έχει λιώσει η σοκολάτα στην επιθυμητή θερμοκρασία, ρέει μέσω ενός θερμαινόμενου σωλήνα στην αντλία (κοχλίας) όπου πραγματοποιείται η βασικότερη διαδικασία, η συμμετρίαση. Η συμμετρίαση (ή αλλιώς στρώσιμο) της σοκολάτας γίνεται για την ενοποίηση των κρυστάλλων της.

Η διαδικασία της συμμετρίασης υλοποιείται από ένα αυτόματο ψυκτικό σύστημα που αναλαμβάνει να διατηρήσει την θερμοκρασία της σοκολάτας ακριβώς στην τιμή που έχουμε επιλέξει, με απόλυτη ακρίβεια, χάρη στην τεχνολογία  που διαθέτει ο ψηφιακός προγραμματιζόμενος ελεγκτής.

Οι θερμοκρασίες συμμετρίασης διαφέρουν ανάλογα με τον τύπο της σοκολάτας. Η κατασκευή του μηχανήματος καθώς και τα ηλεκτρομηχανολογικά του χαρακτηριστικά, είναι σε θέση να ανταποκριθούν ακόμη και στις πιο ιδιαίτερες «συνταγές» σοκολάτας, καθιστώντας την όλη διαδικασία απαραίτητο εργαλείο για τις μοναδικές σας δημιουργίες.

ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΟΣ ΣΤΡΩΤΗΡΑΣ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ

Επιτραπέζιος στρωτήρας σοκολάτας, ιδανικός για μικρές ποσότητες. Διαθέτει κάδο χωρητικότητας 7 kg σοκολάτας και δονητικό τραπέζι για την παραγωγή φορμαριστών προϊόντων. Οι μικρές διαστάσεις σε σχέση με την μεγάλη ωριαία παραγωγή στρωμένης σοκολάτας και ο εύκολος και γρήγορος καθαρισμός χάρις στην αποσπώμενη αντλία, το καθιστούν απαραίτητο εργαλείο για κάθε εργαστήριο ζαχαροπλαστικής που θέλει να εναλλάξει διάφορα χρώματα σοκολάτας.

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

ΜΟΝΤΕΛΟ MT-7 ST-25 ST-60
 ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΔΟΥ 7 kg 25 kg 60 kg
 ΩΡΙΑΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗ 28 kg  95 kg  200 kg
 ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΗ ΙΣΧΥΣ 1.5 kW  2.8 kW  3.2 kW
 ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠxΒxY (cm)  55 x 65 x 48  65 x 77 x 153  65 x 80 x 153