
Τα μηχανήματα είναι κατασκευασμένα από ανοξείδωτο χάλυβα AISI 304. Η θερμοκρασία της σοκολάτας ελέγχεται από ηλεκτρονικό όργανο. Η ανάδευση λειτουργεί είτε συνεχή είτε διακοπτόμενα. Ένα από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά των σιλό σοκολάτας και των μπεν μαρί είναι η χαμηλή κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας που βασίζεται στην ενισχυμένη μόνωση του κάδου.
Προαιρετικός εξοπλισμός:
- Θερμαινόμενη αντλία
- Κρουνός εξαγωγής σοκολάτας


ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
ΜΟΝΤΕΛΟ | ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΔΟΥ | ΙΣΧΥΣ | ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ |
SL-10-2 | 2 x 10 kg | 1.5 kW / 1~ | 640 x 500 x 850 |
SL-10-3 | 3 x 10 kg | 1.5 kW / 1~ | 900 x 500 x 850 |
SL-30-2 | 2 x 30 kg | 2.0 kW / 1~ | 900 x 500 x 850 |
SL-150-1 | 150 kg | 3.8 kW / 3~ | 800 x 950 x 1220 |